Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Урядовий портал

Екологічна акція в Артемівській школі №5

Переглядів: 2675
15.10.2014 - 08:52

Жовтень – місячник екологічного виховання, який проходить в Артемівській школі №5 під назвою «Краса Землі моєї». У рамках цього місячника 11 жовтня в школі відбулась традиційна екологічна акція, в якій взяли участь учні 7-11 класів.

Безхмарне небо, яскраве сонце, гарний настрій, дружній колектив – це складові плідної та корисної праці, яку провели школярі на честь Дня народження школи. Адже 8 жовтня ЗОШ №5 виповнилося 35 років! У ході акції учнями було скопано клумби, прибрано опале листя, висаджено більше 20 різноманітних дерев і кущів. Більше десяти кущів - жовті хризантеми, які прикрасили шкільне подвір’я яскравими фарбами.

Участь підлітків у таких корисних справах допоможе закріпити у свідомості кожної дитини норми відповідальної поведінки із збереження природи та сформувати ціннісне ставлення до оточуючого навколишнього середовища.

У рамках цього місячника 11 жовтня в школі відбулась традиційна екологічна акція, в якій взяли участь учні 7-11 класів. У ході акції учнями було скопано клумби, прибрано опале листя, висаджено більше 20 різноманітних дерев і кущів. 11 жовтня в школі відбулась традиційна екологічна акція, в якій взяли участь учні 7-11 класів. У ході акції учнями було скопано клумби, прибрано опале листя, висаджено більше 20 різноманітних дерев і більше десяти кущів - жовті хризантеми.11 жовтня в школі відбулась традиційна екологічна акція, в якій взяли участь учні 7-11 класів. У ході акції учнями було скопано клумби, прибрано опале листя, висаджено більше 20 різноманітних дерев і більше десяти кущів - жовті хризантеми.У рамках цього місячника 11 жовтня в школі відбулась традиційна екологічна акція, в якій взяли участь учні 7-11 класів. У ході акції учнями було скопано клумби, прибрано опале листя, висаджено більше 20 різноманітних дерев і кущів.

Останні статті на сайті