Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

«Гімн учителю» в місті Артемівську

Переглядів: 4057
06.10.2014 - 07:50

День працівника освіти в цьому році, або, як його ще називають День учителя, відзначили 2 жовтня у міському Центрі культури і дозвілля ім. Євгена Мартинова.

На святі були присутні вихователі, учителі, наставники, викладачі навчальних закладів, ветерани педагогічної праці, молоді педагоги, які прийшли в освітянську сім’ю в цьому навчальному році, почесні гості.

Під час урочистої частини працівників освіти зі святом привітали міський голова Олексій Рева.

Олексій Рева зазначив, що, продовжуючи давні традиції розвитку міської освіти, педагоги Артемівська, Часів Яру, Соледара гідно представляють свою галузь на обласному та всеукраїнському рівнях. Близько тридцяти педагогів були нагороджені грамотами та подяками Департаменту освіти й науки Донецької облдержадміністрації, Артемівської міської ради. Мер вручив особисті премії шістьом молодим педагогам: Станіславу Штепі (ЗОШ №10), Роману Ляшенко (ЗОШ №13), Альоні Благодарній (ЗОШ №13), Юлії Громовій (ЗОШ №24), Інні Ковальовій (ДНЗ №49), Іванні Малій (ДНЗ №18), - які стали переможцями та призерами конкурсу «Ми –молоді!». Не залишились осторонь ветерани педагогічної праці, які, крім вітання, отримали подарунки та квіти з рук міського голови.

За традицією молоді вчителі, які тільки починають свою педагогічну діяльність, прийняли клятву молодого педагога та отримали «Кристали Педагогічної Істини» – символи найвищої мудрості.

Начальник відділу освіти Марина Рубцова привітала всіх з професійним святом. Підкреслила, що «бути вчителем – це покликання, доля, служіння, без канікул та перерв», і побажала всім благополуччя, щастя, прекрасних знахідок та відкриттів. Свідоцтвами «старший учитель» були нагороджені дев’ять педагогів та дев’ятнадцять - отримали грамоти та подяки відділу освіти Артемівської міської ради.

Десятьох творчих активних голів первинних профспілкових організацій, які створюють сприятливий мікроклімат у колективах, нагородила подяками голова міської ради профспілки працівників освіти Міра Завєртнєва.

Працівників освіти привітали зі святом художні колективи Артемівського МЦКіД ім. Євгена Мартинова та МЦДЮ.

День працівника освіти в цьому році, або, як його ще називають День учителя, відзначили 2 жовтня у міському Центрі культури і дозвілля ім. Євгена Мартинова.День працівника освіти в цьому році, або, як його ще називають День учителя, відзначили 2 жовтня у міському Центрі культури і дозвілля ім. Євгена Мартинова.День працівника освіти в цьому році, або, як його ще називають День учителя, відзначили 2 жовтня у міському Центрі культури і дозвілля ім. Євгена Мартинова.День працівника освіти в цьому році, або, як його ще називають День учителя, відзначили 2 жовтня у міському Центрі культури і дозвілля ім. Євгена Мартинова.

Останні статті на сайті