Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Урядовий портал

Дитячий садок «Берізка» міста Часів Яру підготовлено до нового навчального року

Переглядів: 2940
27.08.2014 - 08:56

Підготовка до нового навчального року в яслах-садку №53 «Берізка» міста Часів Яр, вже традиційно, стало подією, до реалізації якої підключається весь педагогічний колектив дошкільного закладу.

Дитячий садок - це окремий світ, в якому дитина проводить більшу частину свого часу. І від того, який це світ, які люди і речі знаходяться навколо дитини, залежить становлення його особистості і його інтелекту.

Пріоритетним завданням підготовки колектив вважає створення відповідного розвиваючого середовища, зорієнтованого на наймолодших першовідкривачів, якими є діти раннього дошкільного віку. Особливу увагу викликає зонування середовища в дошкільному закладі, яке сформовано у вигляді міні-центрів. Це центр сенсорного розвитку з включенням «монтессорі-зон», центр конструктивної, зображувальної та музично-театралізованої діяльності, зорієнтованої на народознавчий напрямок, центр сюжетно-рольових ігор, рухової активності й самопізнання.

Завдяки ініціативності й творчості педагогів, любові до педагогічної справи й до дітей, дошкільний заклад готовий до нового навчального року, до «миру дитинства», до зустрічі нових малюків, до «блискучих непосиденьок» в їх оченятах та до співрадощів від досягнень малечі.

 

Зонування середовища в яслах-садку №53 «Берізка» м. Часів Яр сформовано у вигляді міні-центрів. Це центр сенсорного розвитку з включенням «монтессорі-зон», центр конструктивної, музично-театралізованої діяльності, центр сюжетно-рольових ігор.Зонування середовища в яслах-садку №53 «Берізка» м. Часів Яр сформовано у вигляді міні-центрів. Це центр сенсорного розвитку з включенням «монтессорі-зон», центр конструктивної, музично-театралізованої діяльності, центр сюжетно-рольових ігор.Зонування середовища в яслах-садку №53 «Берізка» м. Часів Яр сформовано у вигляді міні-центрів. Це центр сенсорного розвитку з включенням «монтессорі-зон», центр конструктивної, музично-театралізованої діяльності, центр сюжетно-рольових ігор.Зонування середовища в яслах-садку №53 «Берізка» м. Часів Яр сформовано у вигляді міні-центрів. Це центр сенсорного розвитку з включенням «монтессорі-зон», центр конструктивної, музично-театралізованої діяльності, центр сюжетно-рольових ігор.

Останні статті на сайті