Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

ExportUA

Святкування дошкільнятами дитсадка «Росинка» міста Артемівська Дня незалежності України

Переглядів: 3393
26.08.2014 - 07:03

Виховання юного громадянина – це, насамперед, допомога дитині в усвідомленні своєї приналежності до рідного народу, його історії, культури, традицій. Саме тому 22 серпня 2014року в дошкільному закладі №18 «Росинка» було проведено різноманітні заходи, присвячені Дню Незалежності України.

Малят молодших груп запросила в гості тітка Одарка, яка разом з їх вихователями Мариною Долгою та Оленою Усенко провела жартівливу розвагу «Ой, я, молода, на базар ходила». Під час заходу дошкільнята закріплювали знання про природне оточення рідного краю, грали в народні ігри, декламували потішки, розігрували жартівливі сценки, а в кінці - переглянули лялькову виставу «Ріпка», яка сприяла формуванню доброзичливих дружніх стосунків між дітьми.

Вихованці середньої групи виявились справжніми акторами та показали українську народну казку на новий лад «Пригоди Колобка в нашому дитсадку».

Діти старшої групи «Капітошка» разом з вихователем Оксаною Гаращенко ознайомились із державними та національними символами України під час ток-шоу «Моя країна - Україна», яке сприяло формуванню українського менталітету, вихованню любові та поваги до Батьківщини. В ході заняття було проведено змагання між двома командами «Українців» та «Україночок», які показали свої знання з української символіки, побуту, страв національної кухні.

 

22 серпня 2014року в дошкільному закладі №18 «Росинка» міста Артемівська було проведено різноманітні заходи, присвячені Дню Незалежності України.22 серпня 2014року в дошкільному закладі №18 «Росинка» міста Артемівська було проведено різноманітні заходи, присвячені Дню Незалежності України.22 серпня 2014року в дошкільному закладі №18 «Росинка» міста Артемівська було проведено різноманітні заходи, присвячені Дню Незалежності України.22 серпня 2014року в дошкільному закладі №18 «Росинка» міста Артемівська було проведено різноманітні заходи, присвячені Дню Незалежності України.