Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 133 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Огляд-конкурс «Сучасний ігровий майданчик» в дошкільному закладі №40 «Посмішка» міста Артемівська

Переглядів: 4779
11.08.2014 - 12:05

На початку серпня в дошкільному навчальному закладі №40 «Посмішка» з метою стимулювання творчості, ініціативи та соціальної активності педагогів, батьків, розвитку у дітей дбайливого ставлення до природи, естетичного та художнього смаку, був проведений огляд-конкурс «Сучасний ігровий майданчик», в якому прийняли участь всі групи дошкільного закладу.

В ході проведення огляду-конкурсу за допомогою батьків були виготовлені прикраси та споруди в різній техніці й з різного матеріалу.

Особливу увагу привернули ростові тантамарески з зображенням героїв мультиплікаційних фільмів, перетворені на тварин шини від машин та виготовлені в стилі хенд-мейд натяжні прапорці. Також були представлені фігури з підручного та викидного матеріалів у вигляді жабок, поросят, медуз, восьминіжок.

За підсумками конкурсу переможцем стала середня група «Казка», яка була нагороджена грамотою, а всі батьки, які прийняли участь у підготовці до огляду-конкурсу, були нагороджені подяками.

За підсумками огляд-конкурсу «Сучасний ігровий майданчик» в дошкільному закладі №40 «Посмішка» міста Артемівська переможцем стала середня група «Казка»За підсумками огляд-конкурсу «Сучасний ігровий майданчик» в дошкільному закладі №40 «Посмішка» міста Артемівська переможцем стала середня група «Казка»