Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Висловлюємо щиру подяку усім медичним працівникам лікувальних закладів Артемівської міської ради

Переглядів: 4104
07.08.2014 - 12:15

Цей рік став непростим для нас усіх. Безумовно, враховуючи таке складне положення та сьогоднішні обставини в нашій країні, від керівництва міста хочеться сказати слова щирої подяки усім медичним працівникам лікувальних закладів Артемівської міської ради.

Саме вони надають зараз кваліфіковану медичну допомогу мешканцям м. Артемівська та Артемівського району, особам, що вимушено покинули свої міста,  які розташовані в зоні проведення АТО, військовослужбовцям, які постраждали під час бойових дій, від них залежить повернення людини до повноцінного життя. На сьогодні саме праця медичних працівників  набула особливого, абсолютного значення. Нажаль, як ми усі зараз розуміємо, майже кожен день є поранені.  І саме високий професіоналізм медиків  та уважне ставлення до хворих пацієнтів відіграє важливу роль в збереженні здоров’я  та  життя кожного громадянина міста, і  взагалі – країни.

В лікувально-профілактичних закладах міста працюють всіма шановані лікарі-фахівці, медичні сестри, нянечки, кухарі, водії, від професійних якостей яких залежить життя людини. Зараз у медичних працівників дуже багато роботи, але усе ж ми маємо надію, що незабаром усі складнощі будуть подолані.

За час проведення АТО за допомогою до лікувальних закладів міста звернулося 350 осіб, з них 150 осіб  за наданням амбулаторно-поліклінічної допомоги, 21 особа евакуйована з геронтологічного відділення м. Миколаївка до стаціонарів другого рівня лікувальних закладів м. Артемівська,
21 дитині надана допомога у стаціонарі дитячої лікарні, 42 особам та 116 військовослужбовцям надана допомога в Артемівській ЦРЛ.

Гуманітарна соціальна ситуація в нашій країні набула зараз ключового значення.  Є нагальна потреба в продуктах  харчування, медикаментах, виробах медичного призначення та медичному  обладнанні. Саме в цей такий непростий час дуже важливою є благодійна, гуманітарна допомога, яку надають зараз підприємства, спілки та приватні особи. Так, впродовж останніх трьох місяців Артемівська ЦРЛ отримувала гуманітарну допомогу:  засоби медичного призначення, ліки.  Ця тема дуже серйозна та важлива на сьогодні.

Щиро дякуємо всім, а саме: Асоціації керівників, особисто депутатам обласної та міської ради Дадашеву О.С., Гаркуші О.Ю., Ятченко М.І., Сакали В.В., Мальованій В.В., Голубєву О.В., машинобудівному заводу «Вістек», ПАО «Артемівський завод по обробці кольорових металів», ТОВ «Кнауф гіпс Донбас», ПАО «Артемівськ Вайнері», ТОВ «Артемівський електротехнічний завод», ТОВ НПП «ES Полімер», ТОВ «Глобал Ферничер», благодійному фонду «ДАР», благодійному фонду «Лікарі без кордонів», Червоному хресту, Церкві Євангелістів, волонтерській спільноті.

Завдяки фінансовій підтримці було залучено до Артемівської ЦРЛ на придбання медикаментів та засобів медичного призначення понад 325000 грн.

Усі ми знаємо, що кров – це життя, що коли людина її втрачає при травмі чи операції, з-за  яких-то  трагічних подій тощо  – наслідки дуже непередбачені. Компоненти та препарати донорської крові  рятують життя  пацієнтів при складних операціях і травмах та в інших випадках. Багато людей зараз  зобов’язані  своїм життям тим, кого вони ніколи не бачили – донорам,  які добровільно  дають свою кров в  ім’я життя. Протягом останніх двох місяців до відділенні трансфузіології Артемівської ЦРЛ звернулося 175 мешканців громади. Велика подяка  усім людям, які відгукнулись на прохання про допомогу пораненим!

Сьогодні хочеться побажати усім працівникам галузі  охорони здоров’я, щоб їх нелегка та шляхетна праця завжди була напоєна щирою вдячністю та поважанням суспільства. Бажаємо Всім здоров’я, миру, стійкості та віри.

 

Начальник відділу охорони
здоров’я Артемівської міської ради                                           С.Л. Мельникова