Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Громадські обговореня

Переглядів: 3377
17.07.2014 - 07:05

Зміни до Інформаційного повідомлення про проведення громадських обговорень щодо врахування громадських інтересів під час розгляду питань про присвоєння об’єктам права власності (скверам, бульварам, площам, паркам), розташованих на території м. Артемівська,  імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і історичних подій:

«Громадські обговорення відбудуться 24.07.2014 о 10.00 в приміщенні клубу ветеранів міського центру культури та дозвілля за адресою: м.Артемівськ, пл.Свободи, 1.Реєстрація учасників за тією ж адресою о 09.30 годині».

Інформаційного повідомлення про проведення громадських обговорень щодо врахування громадських інтересів під час розгляду питань про присвоєння об’єктам права власності (скверам, бульварам, площам, паркам), розташованих на території м. Артемівська,  імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і історичних подій було опубліковано на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради 19.05.2014 року (http://artemrada.gov.ua/news/6888).