Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 62 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Урок пам’яті «Чорнобиль…Чорний біль нашої землі»

Переглядів: 2946
29.04.2014 - 08:11

В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогад про які пронизує серце гострим болем. Одна з них - 26 квітня 1986 року. Ця трагедія забрала життя багатьох людей, завдала шкоди здоров’ю мільйонів українців. Вона вважається найжахливішою катастрофою в історії людства. Ім’я їй - Чорнобиль.

З нагоди відзначення сумної для історії України дати, 26 квітня 2014 року у Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся урок пам’яті «Чорнобиль…Чорний біль нашої землі». Керівник гуртка «Юний еколог» Ольга Мокроусова ознайомила вихованців з однією із трагічних сторінок України, розповіла про потенційну небезпеку радіації для усього живого, про наслідки трагедії для ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Після перегляду мультимедійної презентації «Трагедія Чорнобиля» діти зрозуміли масштаби чорнобильської катастрофи.

Мета заходу – розширити знання дітей про Чорнобильську трагедію; показати, що чужої біди немає; виховувати у дітей співчутливість, людяність, доброту та згуртованість.

Наша пам’ять і пам’ять багатьох наступних поколінь знову і знову буде повертатися до трагічних квітневих днів 1986 року.