Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

ExportUA

"Кращий працівник року - 2014" у галузі освіти

Переглядів: 3104
18.04.2014 - 12:51

Протягом березня 2014 року з метою виявлення та підтримки творчо працюючих фахівців, підвищення їх професійної майстерності, популяризації кращих досягнень педагогів міста, стимулювання ініціативи завдяки розробці практично значущих проектів з їх наступним впровадженням був проведений І (міський) етап обласного конкурсу «Кращий працівник року» у галузі освіти за такими номінаціями: «Кращий викладач курсу «Художня культура», «Кращий музичний керівник дошкільного навчального закладу», «Кращий методист позашкільного навчального закладу».

7 конкурсантів взяли участь у двох турах: заочному та практичному.

Матеріали, подані учасниками заочного туру конкурсу, містили обґрунтування актуальності представленого досвіду, його практичного значення, висвітлювали основні ідеї досвіду, інноваційну значущість, наукові концепції та теорії авторів, що використовувались, розкривали технології реалізації провідної педагогічної ідеї та її складових, аналіз результатів професійної діяльності тощо.

У практичному турі конкурсанти на високому рівні презентували свій досвід роботи з використанням мультимедійних технологій.

За результатами роботи журі визначило переможців міського етапу обласного конкурсу «Кращий працівник року»: учитель художньої культури Артемівської школи №18 Лариса Августович, керівник музичний дошкільного навчального закладу №49 Ірина Ісаєва, методист Центру туризму краєзнавства і екскурсій Тетяна Блінова.

Для участі у ІІ обласному етапі було запрошено методиста ЦТКЕ Тетяну Блінову та керівника музичного ДНЗ №49 Ірину Ісаєву, який відбувся 8-9 квітня 2014 року. За результатами обласного етапу переможцем у номінації «Кращий музичний керівник дошкільного навчального закладу» стала Ірина Ісаєва.

Бажаємо творчої наснаги і подальших перемог!

Кращий працівник року - 2014 у галузі освітиКращий працівник року - 2014 у галузі освітиКращий працівник року - 2014 у галузі освіти

Останні статті на сайті