Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Міський етап військово-патріотичної гри «Зірниця»

Переглядів: 2402
15.04.2014 - 13:33

Згідно затвердженого плану відділу освіти Артемівської міської ради на канікулярний період в Артемівській загальноосвітній школі №12 пройшов міський етап військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця». В змаганнях прийняли участь 11 команд Артемівська, Часів Яра та Соледара.

«Зірниця» - гра сміливих, спритних, дружних хлопців та дівчат. Вона дає можливість виконувати за всіма правилами військового статуту накази командира, виявити у себе винахідливість, моторність, швидке орієнтування, прагнення до спортивних рекордів.

Учасники команд змагалися у 8 видах випробувань, в яких показали знання з медицини, з військово-історичних питань, проявили себе у стрільбі, спортивних змаганнях, у конкурсі строю та пісні. Команди показали гарні результати. Дійсно, ніщо краще не об'єднує дітей, ніж колективна творча справа. А якщо це вчить наших дітей ще й патріотизму, то такі заходи необхідно проводити!

За результатами змагань були підведені підсумки, які визначили переможців: І місце посіла команда школи №12, ІІ і ІІІ місця – школи №13 та №10 відповідно.

Вітаємо переможців! Тепер учнів Артемівської школи №12 чекає зональний етап гри «Зірниця». Бажаємо нашим хлопцям та дівчатам перемоги!

img_2573img_2581

Останні статті на сайті