Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

ExportUA

День космонавтики «А я иду по облакам»

Переглядів: 3030
09.04.2014 - 11:11

Напередодні Всесвітнього дня авіації і космонавтики на площі біля КЗ «АМНД» пройшло тематичне свято для маленьких мешканців мікрорайону «А я иду по облакам».

Діти розповіли все, що вони знають про космічний простір, на прикладі учасників циркового колективу «Сузір’я» побачили, як треба тренуватися майбутнім космонавтам. На святі було чимало казкових героїв, які пропонували веселі ігри та конкурси: малювали карти зоряного неба, літали на веселі сузір’я. А коли трохи втомилися, всі учасники програми мали змогу відпочити на білих хмаринках, які самі намалювали на майданчику. Може хтось з цих хлопчиків та дівчаток полетить  в майбутньому в безкраїй космос, а ми подивимося в небо та привітаємо їх з Землі, як сьогодні зробили всі учасники свята.

Напередодні Всесвітнього дня авіації і космонавтики на площі біля КЗ «АМНД» пройшло тематичне свято для маленьких мешканців мікрорайону «А я иду по облакам».Напередодні Всесвітнього дня авіації і космонавтики на площі біля КЗ «АМНД» пройшло тематичне свято для маленьких мешканців мікрорайону «А я иду по облакам».Напередодні Всесвітнього дня авіації і космонавтики на площі біля КЗ «АМНД» пройшло тематичне свято для маленьких мешканців мікрорайону «А я иду по облакам».Напередодні Всесвітнього дня авіації і космонавтики на площі біля КЗ «АМНД» пройшло тематичне свято для маленьких мешканців мікрорайону «А я иду по облакам».