Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Проект «Нагодуй птахів взимку» розробили учні ЗОШ № 12

Переглядів: 7168
31.01.2014 - 10:55

Тяжко птахам взимку. У мороз і заметіль вони замовкають, ховаються у затишні місця,  їм  стає важко здобувати поживу, і найбільше їх гине не від холоду, а від голоду.

Ось і вирішили учні ЗОШ № 12 разом з педагогом Тетяною Трегубенко допомагати пернатим друзям пережити люту зиму і розробили проект «Нагодуй птахів взимку».

Головними помічниками стали батьки учнів,  разом з якими діти змайстрували для пташок годівнички та розмістили їх у  своїх дворах та на подвір’ї школи. Головним завданням для дітей стало кожного дня  насипати туди насіння, крихти хліба та підвішувати шматочки сала. І це приносить їм велику радість і задоволення, сприяє розвитку добрих почуттів, бажанню прийти на допомогу братам нашим меншим. Крім того, участь у цьому проекті розвиває кругозір дітей,  вони вивчають особливості життя пташок в зимовий час, знайомляться з  художніми творами.

Велику роль в екологічній освіті молодших школярів відіграє практична та дослідницька діяльність. Теоретичні знання, отримані ними на уроках і в позаурочний час, стають базою для самостійного осмислення  того, що відбувається в природі. Свій звіт про проведену роботу учні ЗОШ № 12 відправили для участі у конкурсі «Моральний вчинок». Вони залучають до проекту «Нагодуй птахів взимку» інших дітей і закликають не забувати про наших пернатих друзів, які за увагу та турботу сторицею віддячать своєю невтомною працею і піснями.

Учні ЗОШ № 12 разом з педагогом Тетяною Трегубенко розробили проект «Нагодуй птахів взимку»та допомагають пернатим друзям пережити люту зиму. Учні ЗОШ № 12 разом з педагогом Тетяною Трегубенко розробили проект «Нагодуй птахів взимку»та допомагають пернатим друзям пережити люту зиму.

Останні статті на сайті