Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

Презедент України

«Зимові святки – 2014»

Переглядів: 6599
27.01.2014 - 13:19

26 січня 2014 року у м. Харцизьку проходив 12-й Міжнародний фестиваль – конкурс дитячої  та молодіжної  творчості «Зимові святки – 2014».

Організатор конкурсу -  відділ із справ сім'ї та  молоді Харцизької  міської ради та суспільна  організація імідж центр «Пані». Метою конкурсу є залучення  дітей та молоді до творчого  процесу,  становлення  підростаючого покоління, як національно – свідомих та духовно розвинених громадян.  Конкурс проходив  у номінаціях: інструментальна і вокальна музика, театр моди та хореографія. У конкурсній програмі Школу мистецтв м. Артемівська у номінації «Інструментальна музика» представляли дитячі творчі колективи – ансамбль скрипалів молодших класів «Веселі скрипалі» (керівник Олена Москальова) і ансамбль  «Джерельце». А серед солістів свою програму  виконувала учениця оркестрового відділу Школи мистецтв  м. Артемівська Ільчук Вікторія – лауреат міжнародних конкурсів «Золотий зорепад»   у м. Дніпропетровську та «Сузір'я Святогір'я» у м.Святогірську.

Не дивлячись на велику конкурсну боротьбу, майстерність та настрій на перемогу дозволили  учням школи вибороти почесні призові місця: ансамбль скрипалів молодших класів –І місце, ансамбль «Джерельце» - ІІ місце, Ільчук Вікторія – І місце.

Це ще один внесок у скарбничку перемог Школи мистецтв м.Артемівська.

26 січня 2014 року у м. Харцизьку проходив 12-й Міжнародний фестиваль – конкурс дитячої  та молодіжної  творчості «Зимові святки – 2014». 26 січня 2014 року у м. Харцизьку проходив 12-й Міжнародний фестиваль – конкурс дитячої  та молодіжної  творчості «Зимові святки – 2014». 26 січня 2014 року у м. Харцизьку проходив 12-й Міжнародний фестиваль – конкурс дитячої  та молодіжної  творчості «Зимові святки – 2014».

Останні статті на сайті