Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

Верховна рада України

Пройшла концертна програма під назвою «Нам берегти тебе, Соборну і єдину»

Переглядів: 3536
23.01.2014 - 10:12

У рамках реалізації ініціатив Президента України Януковича В.Ф. щодо забезпечення національної єдності та громадянської злагоди (у контексті відзначення Дня Соборності та Свободи України і 95-ї річниці проголошення Акта злуки) в комунальному закладі «Артемівський міський народний Дім» пройшла концертна програма під назвою «Нам берегти тебе, Соборну і єдину»

Учні, молодь та дорослі мешканці мікрорайону прийшли відсвяткувати день єдності та соборності душ, надихнутися дзвінкими піснями та яскравими танками. На святі була присутня заступник міського голови Петриєнко Т.В., яка в своєму виступі зазначила що  соборність України є актуальною проблемою в даний час і в ході останніх подій всім нам необхідно зберегти єдність, не піддаватися на провокації  та  не допустити розколу України.  На святі лунали українські, співучі пісні, колоритні бадьори танки у виконання творчих колективів Артемівського міського народного Дому. Кольорова мапа України, що була на сцені, з кожним добрим словом, з кожним творчим виступом «розцвітала».  Наша країна – квітуча Україна!

В комунальному закладі «Артемівський міський народний Дім» пройшла концертна програма під назвою «Нам берегти тебе, Соборну і єдину» В комунальному закладі «Артемівський міський народний Дім» пройшла концертна програма під назвою «Нам берегти тебе, Соборну і єдину» В комунальному закладі «Артемівський міський народний Дім» пройшла концертна програма під назвою «Нам берегти тебе, Соборну і єдину» В комунальному закладі «Артемівський міський народний Дім» пройшла концертна програма під назвою «Нам берегти тебе, Соборну і єдину» В комунальному закладі «Артемівський міський народний Дім» пройшла концертна програма під назвою «Нам берегти тебе, Соборну і єдину»

Останні статті на сайті