Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Конкурс грантів – 2014

Переглядів: 1811
15.01.2014 - 15:15

15 січня 2014 року в клубі ветеранів «Надвечір’я», Артемівського центру культури і дозвілля імені Євгена Мартинова, відбувся навчальний семінар «Підготовка проекту» - «Конкурсу грантів – 2014» в межах реалізації програми Сергія Клюєва  «Разом зробимо життя краще».

У заході взяли участь секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, представники Центру законодавчих ініціатив, секретарі Соледарської та Часовоярської міських рад, голови органів самоорганізації населення міста, голови ОСББ, громадські організації м. Артемівська, працівники відділу культури, освіти та охорони здоров’я Артемівської міської ради, ініціативні групи громадян територіальної громади Артемівської міської ради та засоби масової інформації.

Під час семінару представники Центру законодавчих ініціатив, ознайомили присутніх з Положенням про порядок проведення Конкурсу грантів – 2014 та розповіла про оформлення проектних заявок та терміни їх подачі.

З 17січня 2014 року до 17 лютого 2014 року в організаційному відділі Артемівської міської ради буде проводитися прийом проектних заявок ініціативних груп громадян на участь в Конкурсі грантів – 2014.

Згідно плану проведення Конкурсу в березні місяці відбудеться захист проектів, а в квітні 2014 року буде оголошено переможців. 

Конкурс грантів – 2014Конкурс грантів – 2014Конкурс грантів – 2014