Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Виставка робіт юних майстрів в Центрі технічної творчості дітей та юнацтва м. Артемівська

Переглядів: 3335
14.01.2014 - 12:03

З 27 грудня 2013 року до 13 січня 2014 року в приміщенні Артемівського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва, за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради проходила міська виставка-конкурс дитячих робіт з декоративно-прикладного мистецтва та технічного моделювання, на якій було представлено 110 робіт учнів з 16 шкіл та позашкільних закладів міст Артемівська, Соледара і Часів Яру.

Творчість – це світ навколо нас, це краса, що оточує людину з перших хвилин її земного буття,  хвилює і бентежить  людську душу, запалює бажання до творення чогось нового,  бо прекрасне завжди народжується в праці.

Виставка відрізнялася від минулорічної високою витонченістю робіт, стильністю, неповторністю і новизною жанрів. Кожна робота на ній - витвір мистецтва, яким можна довго милуватися та насолоджуватися. Це кропітка праця усіх: школярів, їх батьків та вчителів.

За підсумками проведеної виставки було відібрано 23 роботи зі шкіл №№  2, 4, 5, 10, 12, 18, 24, міського Центру дітей та юнацтва, Центру дітей та юнацтва м. Соледара та Часовоярського центру дитячої та юнацької творчості, які будуть представляти наше місто на обласній виставці-конкурсі.

Хочеться вірити, що завдяки проведенню таких виставок кожен з нас зрозуміє: доки буде жити народне мистецтво - будуть утверджуватися національні цінності, громадянський патріотизм та любов до Батьківщини.

 З 27 грудня 2013 року до 13 січня 2014 року в приміщенні Артемівського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва проходила міська виставка-конкурс дитячих робіт з декоративно-прикладного мистецтва та технічного моделювання

Останні статті на сайті