Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

У міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва вчилися творити красу

Переглядів: 3041
20.12.2013 - 13:51

Ви тримаєте в руках пластикову пляшку і збираєтеся викинути її у відро для сміття? Ні!

Подивіться на фото і переконайтеся в тому, що цього робити не слід. Золотисто-срібляста і срібна вазочки можуть стати прикрасою вашого інтер'єру.

19 грудня в міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради пройшов семінар-практикум для вчителів початкових класів та вчителів образотворчого мистецтва.

Керівники гуртків Центру Наталія Кузнєцова та Анна Пугач розповіли вчителям про ​​використання нових матеріалів і ознайомили їх з новими техніками в декоративно - прикладному мистецтві.

Учасники семінару дізналися про те, що таке PAPER-ART (Пейпе арт або Пейп-арт, що в перекладі з англійської мови означає паперове мистецтво, це техніка, що імітує інші, більш дорогі техніки зображення, наприклад, такі, як різьба, карбування, ткацтво) і IrisFolding (АйрісФолдинг - дослівно перекладається як райдужна оболонка + складання/згортання. Малюнок складається в результаті наклеювання паперу під певним кутом у вигляді спіралі, що закручується). Вчителі отримали практичні навички, які вони передадуть своїм учням. І це допоможе навчити дітей бачити, розуміти і творити красу.

Подивіться на фото і переконайтеся в тому, що цього робити не слід. Золотисто-срібляста і срібна вазочки можуть стати прикрасою вашого інтер'єру. 19 грудня в міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва за підтримки відділу освіти Артемівської місПодивіться на фото і переконайтеся в тому, що цього робити не слід. Золотисто-срібляста і срібна вазочки можуть стати прикрасою вашого інтер'єру. 19 грудня в міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва за підтримки відділу освіти Артемівської місПодивіться на фото і переконайтеся в тому, що цього робити не слід. Золотисто-срібляста і срібна вазочки можуть стати прикрасою вашого інтер'єру. 19 грудня в міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва за підтримки відділу освіти Артемівської місПодивіться на фото і переконайтеся в тому, що цього робити не слід. Золотисто-срібляста і срібна вазочки можуть стати прикрасою вашого інтер'єру. 19 грудня в міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва за підтримки відділу освіти Артемівської міс