Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

В День Святого Миколая…

Переглядів: 2182
19.12.2013 - 15:15

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Реалізація  у регіонах завдань, доручень Президента України щодо захисту прав дитини», в рамках проведення Всеукраїнського тижня захисту прав дітей і з нагоди Дня Святого Миколая Чудотворця в міському центрі дітей та юнацтва проведено святковий захід «В ніч Святого Миколая». В ньому прийняли участь міський голова Олексій РЕВА, заступник міського голови Тетяна ПЕТРІЄНКО, начальник міського відділу освіти Марина РУБЦОВА, директори шкіл, засоби масової інформації.

Вже за традицією 19 грудня в День Святого Миколая проводяться заходи, спрямовані на те, щоб артемівські дітлахи відчули турботу та опіку з боку дорослих, самі вчилися бути добрішими та милосерднішими.

Поздоровляючи дітей, Олексій РЕВА сказав, що це свято одне з перших приходить на нашу землю серед новорічних та різдвяних: «В Україні з давніх часів шанують Святого Миколая – захисника, наставника та покровителя дітей.  Він дарує всім віру в здійснення мрій, вселяє в наші душі світлі почуття, благословляє на добрі вчинки. Його люблять і дорослі і діти, тому що кожен вірить в силу і поміч Миколая».

Олексій Олександрович запропонував дітям загадати бажання в цей день і повірити в те, що вони обов’язково здійсняться. «Дорогі діти, хай сьогоднішній день стане для вас щасливим, найкращим в вашому житті. Бажаю вам міцного здоров’я, успіхів, щастя і благополуччя», - сказав міський голова.

Після привітання керівник міста подарував дітям солодощі.

В День Святого Миколая…В День Святого Миколая…В День Святого Миколая…

Останні статті на сайті