Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

ExportUA

Перемога артемівських «Непосед» на Міжнародному конкурсі

Переглядів: 4354
15.11.2013 - 09:47

В листопаді 2013 р. в місті Харкові проходив Міжнародний конкурс-марафон «Мегаполіс». На підтримку соціальних ініціатив Президента України «Кожній дитині – можливості для розвитку творчих здібностей» в ньому взяв участь зразковий ансамбль танцю «Непоседы» загальноосвітньої школи № 18.

Учасників ансамблю вразив рівень підготовки конкурсантів. Вони зустрілися з гідними суперниками. На конкурсі були представлені колективи не тільки з міст України - Києва, Вінниці, Сум,Полтави, Кіровограда, Луганська, Дніпропетровська, Івано-Франківська, Донецька, Маріуполя, АР Крим - а і з Російської Федерації (Курськ, Бєлгород), Білорусії та Польщі. До складу журі входили заслужені діячі мистецтв, викладачі кафедри хореографії інституту культури, артисти балету і хореографи-постановники відомих шоу-програм.

Незважаючи на хвилювання і переживання колективу, «Непосед» з танцювальними композиціями «Козаче роздолля» і аджарським танцем «Гандаган» оцінили по достоїнству і в Артемівськ вони привезли дві золоті премії. Втомлені, але щасливі «Непоседы» повернулися додому, щоб і в подальшому удосконалювати свою майстерність і готуватися до нових перемог.

В листопаді 2013 р. в місті Харкові проходив Міжнародний конкурс-марафон «Мегаполіс». В ньому взяв участь зразковий ансамбль танцю «Непоседы» загальноосвітньої школи № 18 м.Артемівська.

Останні статті на сайті