Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Фестиваль національних меншин «Національна кухня»

Переглядів: 3471
07.11.2013 - 12:57

У рамках реалізації ініціатив Президента України Януковича В.Ф. щодо зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, задоволення культурних та освітніх потреб національних меншин   6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин нашого міста - «Національна кухня».

Це свято відбулося  під назвою «80 дней вокруг света». Головні герої Філіас Фог та Паспарту запросили усіх присутніх у захоплюючу подорож по світу. Кожна країна була представлена традиційною національною стравою та номерами художньої самодіяльності.

У заході були представлені Россія, Ізраіль, Італія, Індія, Франція, Україна та Бахмутське козацтво, представникам яких були вручені грамотами відділу культури.

Це була справжня захоплююча подорож, яка не залишила в залі нікого байдужим.

6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня». 6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня». 6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня». 6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня». 6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня». 6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня». 6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня». 6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня». 6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня». 6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня». 6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня». 6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня». 6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня». 6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня». 6 листопада в міському Центрі культури та дозвілля пройшов фестиваль національних меншин міста Артемівська - «Національна кухня».