Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Тиждень початкових класів в НВК № 11 та ЗОШ № 5

Переглядів: 5919
01.11.2013 - 10:16

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти - майбутнє України» в школах міста Артемівська пройшов Тиждень початкових класів, метою якого був розвиток особистості школяра, його творчих здібностей, інтересу до навчання. Він передбачав також обмін педагогічним досвідом та впровадження нових технологій у навчально-виховний процес.

Як правило, в рамках проведення Тижня кожен клас звітує про досягнення у навчанні та демонструє свої творчі здібності, а вчителі використовують різноманітні сучасні форми проведення заходів. Так, в НВК № 11 Тиждень відкрив «День української мови», було організовано виставку малюнків «Моя країна – Україна» та фотографій, присвячених захисту навколишнього середовища, проведено гру «У дивосвіті казок», конкурс «Кращий читець», фестиваль дитячої творчості «Алло, ми шукаємо таланти».

         В ЗОШ № 5 Тиждень було відкрито святковою лінійкою, на якій вчителі та учні презентували візитні картки предметів, що вивчаються у початковій ланці. Діти співали, танцювали, декламували вірші. Гостями на святі були казкові та літературні герої. Проведені уроки вчителів початкових класів   цієї школи відрізнялись творчістю, різноманітністю нетрадиційних методів і прийомів навчання, а використані ігрові технології  були дуже  цікавими для молодших школярів.                                     

        Тиждень початкової школи проходив в атмосфері творчості та співпраці, залишив яскраві враження у дітей та їх батьків, показав високу результативність роботи педагогів, запалив на творчому небосхилі шкіл нові маленькі зірочки.

Тиждень початкових класів в НВК № 11 та ЗОШ № 5Тиждень початкових класів в НВК № 11 та ЗОШ № 5