Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Донецька обласна рада

В Часовоярській ЗОШ № 17 вшанували ветеранів Великої Вітчизняної війни

Переглядів: 4096
29.10.2013 - 15:08

Минають роки, відлітають у вічність. Давно замовкли останні постріли гармат, прийшов на нашу землю довгоочікуваний мир, оплачений найвищою ціною - людським життям. Все далі в історію відходять грізні і важкі роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував свого життя заради нашого щасливого сьогодення. 25 жовтня 2013 року в м. Часів Яр традиційно була вшанована пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, що постраждало від дій німецьких окупантів. 

“Ветеранам Великої Вітчизняної війни, бійцям Радянської Армії, що боролись за щастя рідної землі, присвячується”. Саме такими словами розпочався загальноміський захід, присвячений 69-ій річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, який підготували та провели  члени учнівського самоврядування Часовоярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17. На святі були присутні міський голова Часовоярської міської ради Ольга Опанасенко, керуючий справами виконкому Часовоярськой міської ради Вікторія Чаленко, ветерани Великої Вітчизняної війни, члени спілки ветеранів Часовоярського вогнетривкого комбінату Володимир Самойленко та Єгор Волков.

В ЗОШ № 17 була організована літературна виставка “Шляхи до Перемоги”. Протягом дня проводились літературно-поетичні перерви для всіх учнів школи. Учні 10 класів провели акцію “Дякуємо за життя”, під час якої відвідували ветеранів вдома. Волонтерські загони допомагали ветеранам та вдовам прибрати присадибні ділянки. Для наймолодших школярів була організована екскурсія до шкільної музейної кімнати, де учні 8 класу розповіли їм про довгий шлях до визволення України.

         69 років в нашому краї панує мир. Та мужність, відвага, воля, проявлені воїнами, назавжди залишаться в наших серцях.

16