Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Переглядів: 2849
29.10.2013 - 14:46

Сергій ДЕРГУНОВ: Дуже важливо, щоб ветерани, які визволяли нашу рідну землю, були зігріті увагою і турботою.

Про це сьогодні ще раз нагадав в.о. голови Донецької облдержадміністрації Сергій ДЕРГУНОВ в ході урочистих заходів з нагоди 69- ї річниці визволення України від німецько -фашистських загарбників , які проходять у столиці Донбасу.

Сергій ДЕРГУНОВ зазначив, що регіональна влада та органи місцевого самоврядування активно працюють над реалізацією соціальних ініціатив Президента України, які спрямовані на поліпшення соціального захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни, людей які пережили роки окупації, і працювали в тилу.

Зокрема він сказав: «Дуже важливо, щоб ветерани, які звільняли нашу рідну землю, були зігріті увагою і турботою, щоб ці люди мали можливість отримати якісне медичне обслуговування. Сергій ДЕРГУНОВ також зазначив, у поточному році напередодні Дня Перемоги в Донецькій області було виплачено 66 мільйонів гривень одноразової матеріальної допомоги ветеранам війни та учасникам бойових дій.

У Донецькій області практично всі ветерани мають можливість і проходять планове медичне обстеження. За підсумками медичних оглядів проводиться реабілітаційне лікування ветеранів у спеціальних госпіталях і госпітальних відділеннях. Загальний ліжковий фонд таких медустанов в області близько 600 ліжок.

У лікувальних установах міст і районів області протягом цього року більше 30 тис. ветеранів отримали необхідну медичну допомогу у спеціалізованих «ветеранських» палатах.

Соціальний захист та медичне забезпечення ветеранів на особливому контролі тримає губернатор Андрій ШИШАЦЬКИЙ .

Останні статті на сайті