Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

ExportUA

Змагання «Козацькі розваги» пройшли в ЗОШ № 1 м. Артемівська

Переглядів: 3867
22.10.2013 - 13:24

В рамках Тижня козацької слави та на виконання соціальних ініціатив Президента України «Кожній дитині – всебічний розвиток» 17 жовтня 2013 року в Артемівській загальноосвітній школі № 1 відбулися змагання «Козацькі розваги» між учнями 6-7 класів  ЗОШ № 1 та ЗОШ № 7. На змаганнях були присутні козаки  Бахмутської паланки Війська Запорозького.

Свято почалося з показу яскравої  вистави, в якій учні інсценували посвяту в козаки. Діти з захватом спостерігали за виступом своїх однолітків. Після вистави розпочалися змагання двох команд при гарячій підтримці вболівальників.  А під час підведення підсумків присутні мали змогу подивитися виступи групи підтримки.

В запеклій боротьбі перемогли учні ЗОШ № 1. Проте ніхто не залишився без солодкої нагороди -  тортів від козацтва. А директор центру «Спорт для всіх» Олексій Абакумов подарував командам обох шкіл баскетбольні м’ячі.

Змагання «Козацькі розваги» пройшли в ЗОШ № 1 м. АртемівськаЗмагання «Козацькі розваги» пройшли в ЗОШ № 1 м. АртемівськаЗмагання «Козацькі розваги» пройшли в ЗОШ № 1 м. АртемівськаЗмагання «Козацькі розваги» пройшли в ЗОШ № 1 м. АртемівськаЗмагання «Козацькі розваги» пройшли в ЗОШ № 1 м. Артемівська

Останні статті на сайті