Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 324 гостя.

ExportUA

Місячник пожежної безпеки в Артемівській ЗОШ №24

Переглядів: 5550
15.10.2013 - 15:29

Безпека учнів є пріоритетною в діяльності адміністрації та педагогічного колективу кожної школи. Вона включає в себе охорону праці, цивільний захист,  попередження терористичних актів, пожежну, електричну, дорожньо-транспортну  безпеку,  тощо.

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» в ЗОШ № 24 проведено місячник пожежної безпеки. В школі видано відповідні накази, уточнено схеми евакуації, проведено перевірку наявності та справності засобів пожежогасіння, інструктаж усіх співробітників і учнів, а також навчальне тренування з евакуації.

Голова комісії з охорони праці Андрій Немудрякін провів з працівниками  ЗОШ № 24 теоретичне заняття з правил пожежної безпеки та організував практичне відпрацювання правил користування первинними засобами пожежогасіння, після чого  працівники  перевірили  свої  знання,  склавши іспит.

Усі члени колективу ЗОШ № 24 із задоволенням відвідували заняття, тому що розуміли: від того, наскільки буде компетентним учитель,  залежить життя і безпека учнів школи.

Місячник пожежної безпеки в Артемівській ЗОШ №24Місячник пожежної безпеки в Артемівській ЗОШ №24