Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Перемагає та краса, що йде від серця

Переглядів: 3989
11.10.2013 - 07:30

В шахтарській столиці сьогодні підбили підсумки Міжнародного конкурсу краси для дівчат на візках  «Краса без обмежень – 2013». Його учасницями стали 16 дівчат з різних регіонів України та країн СНД - Росії, Білорусі,  Молдови.

Вже п'ятий рік поспіль конкурс проходить під патронатом голови Донецької облдержадміністрації Андрія ШИШАЦЬКОГО, атакож за підтримки голови облради Андрія ФЕДОРУКА.Організаторами ж конкурсу традиційно виступили управлінняу справах сім'ї та молоді облдержадміністрації, обласна організація інвалідів.

Підтримати учасниць приїхали дружина Президента України Людмила ЯНУКОВИЧ, а також керівники регіону. Зокрема, Тамара ЛУК’ЯНУЧК зазначила, що сьогодні багато робиться для того, аби кожна людина, яка хоче жити повноцінним активним життям мала на це змогу.

- Реалізація прав людей, які мають особливі потреби є одним із пріоритетів соціальних ініціатив Глави держави. В межах їх виконання в області діє регіональна програма «Молодь. Сім’я на 2013-2017 роки», де окрему увагу приділено роботі з людьми, які мають фізичні обмеження, - зазначила віце-губернатор.

Сьогоднішній конкурс, вважає Тамара ЛУК’ЯНЧУК, відрізняється від інших, бо тут перемагає саме та краса, що йде від серця.

Програма заходу за традицією включала в себе танці та дефіле, які дівчата виконували в інвалідних візках. Кожна учасниця конкурсу отрималапевний титул –«Міс грація», «Міс чарівність», «Міс елегантність» та інші. Перемогу у «Красі без обмежень» одержала Оніщук Альоназ міста Балка Одеської області.

Нагадаємо, що мета заходу– залучення молоді з інвалідністю до культурних та духовних цінностей, розвиток творчих здібностей інвалідів.

Останні статті на сайті