Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

В актовому залі загальноосвітньої школи № 12 відбулося свято мікрорайону

Переглядів: 2804
02.10.2013 - 07:57

У рамках реалізації ініціатив Президента України Віктора Януковича «Сильне самоврядування - вирішення повсякденних проблем», 01 жовтня 2013 року, в м. Артемівську в актовому залі загальноосвітньої школи № 12 відбулося свято мікрорайону, присвячене Міжнародному Дню людей похилого віку та Дню ветерана.

До усіх присутніх звернулася секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, яка привітала мешканців мікрорайону з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана та наголосила: «У Міжнародний день людини похилого віку, ми вшановуємо наших дорогих ветеранів, людей похилого віку, які прикрашені не тільки сріблястою благородною сивиною, а й мудрістю, глибоким знанням нашого непростого життя. Старше покоління є прикладом культури того часу, в якому понад усе були честь, вихованість, толерантність - духовні якості, що допомогли гідно пройти крізь усі випробування і труднощі голодомору, репресії і війни. Ви подарували нам майбутнє, піднімаючи і створюючи нашу державу. Спасибі Вам, що сприяєте у розвитку нашого міста, допомагаєте у вихованні молоді, є для всіх нас прикладом і гордістю, дякую Вам за вашу працю і служіння», також вона вручила подарунки ветеранам та довгожителям мікрорайону.

Культурно - розважальну програму підготували дитячі творчі колективи загальноосвітньої школи № 12.

В актовому залі загальноосвітньої школи № 12 відбулося свято мікрорайонуВ актовому залі загальноосвітньої школи № 12 відбулося свято мікрорайонуВ актовому залі загальноосвітньої школи № 12 відбулося свято мікрорайонуВ актовому залі загальноосвітньої школи № 12 відбулося свято мікрорайонуВ актовому залі загальноосвітньої школи № 12 відбулося свято мікрорайону