Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

День дошкілля в дитячому садку № 10 «Кристалик»

Переглядів: 5858
27.09.2013 - 11:12

На виконання соціальних ініціатив Президента України  Віктора Януковича щодо забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти, з метою  підтримки та розвитку творчого потенціалу кожної сім’ї  23 вересня 2013 року в дошкільному закладі № 10 «Кристалик»  в рамках проведення Тижня дошкілля були організовані міні-колекції та творчі виставки робіт вихованців та їх батьків «Мої захоплення».

Організація святкових заходів передбачала презентацію власного досвіду педагогів, яка розпочалася майстер-класами з проведення ранкових хвилинок привітання з дітьми. Була продемонстрована важливість створення позитивної психологічної атмосфери в колективі та розглянуто різні форми налагодження доброзичливих стосунків.

День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. На знак подяки за це батьки вихованців  кожної групи приготували педагогам сюрпризи у вигляді яскравих  вітальних листівок.

 23 вересня 2013 року в дошкільному закладі № 10 «Кристалик» м.Артемівськ в рамках проведення Тижня дошкілля були організовані міні-колекції та творчі виставки робіт вихованців та їх батьків «Мої захоплення».  23 вересня 2013 року в дошкільному закладі № 10 «Кристалик» м.Артемівськ в рамках проведення Тижня дошкілля були організовані міні-колекції та творчі виставки робіт вихованців та їх батьків «Мої захоплення».

Останні статті на сайті