Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Донецька обласна рада

Відбувся ярмарок вакансій і професій для молоді

Переглядів: 8134
23.09.2013 - 08:19

У рамках реалізації ініціатив Президента України Віктора Януковича «Забезпечення молоді першим робочим місцем», 20 вересня 2013 року в Міському Народному Домі у м. Артемівську відбувся ярмарок вакансій і професій для молоді. Організатором ярмарку виступив Артемівський центр зайнятості при підтримці Артемівської міської ради.

«Ярмарок проводиться у рамках загальнообласної ярмарки вакансій і професій, яка проводиться по всій території Донецької області» - наголосила Ірина Лещенко, директор Артемівського центру зайнятості.

На ярмарку було представлено 3 тисячі актуальних вакансій по області, з них біля 100 по місту Артемівськ. У ярмарку прийняли участь 8 представників роботодавців нашого міста і міста Донецьк: КП «БАХМУТ – ВОДА», ТОВ «ЕS «Полімер», КП «Артемівськміськелектроавтотранс», ТОВ «Тавр Плюс», «Екомаркет» і т.п.

За час проведення ярмарку роботодавці - учасники презентували свої підприємства, проводили співбесіди, і запрошували молодь з числа випускників учбових закладів на роботу.

Ярмарок відвідали біля 500 громадян  з кількості зареєстрованих у центрі зайнятості, 290 отримали консультації та 35 пройшли співбесіду і запрошені для подальшого працевлаштування.

Останні статті на сайті