Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Презентація міні проекту «Обустройство Влаштування дитячо – юнацького спортивно-ігрового комплексу»

Переглядів: 5016
23.09.2013 - 08:03

У рамках реалізації ініціатив Президента України Віктора Януковича «Сильне самоврядування - вирішення повсякденних проблем», 20 вересня 2013 року в м. Артемівську у дворі багатоповерхового будинку за адресою вул. Сибірцева, 188 відбулося свято двору та презентація міні проекту «Обустройство Влаштування дитячо – юнацького  спортивно-ігрового комплексу», в межах конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще».

У святковому заході взяв участь помічник депутата Артемівської міської ради Володимира Сакали – Олег Плехов, який привітав усіх присутніх з святом міста Артемівськ, двору  та  вручив  у подарунок музичний центр  та солодощі для дітлахів.

Голова ОСББ Юрій Гейлер,  висловив слова вдячності народному депутату України Сергію Клюєву за можливість влаштувати спортивний комплекс і усім хто прийняв участь в реалізації гранту і небайдужим до розвитку дітей.

Культурно - розважальну програму підготували творчі колективи міського Центру культури та дозвілля імені Євгена Мартинова .

в м. Артемівську за адресою вул. Сибірцева, 188 відбулося свято двору та презентація міні проекту «Обустройство Влаштування дитячо – юнацького  спортивно-ігрового комплексу», в межах конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще».в м. Артемівську за адресою вул. Сибірцева, 188 відбулося свято двору та презентація міні проекту «Обустройство Влаштування дитячо – юнацького  спортивно-ігрового комплексу», в межах конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще».в м. Артемівську за адресою вул. Сибірцева, 188 відбулося свято двору та презентація міні проекту «Обустройство Влаштування дитячо – юнацького  спортивно-ігрового комплексу», в межах конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще».в м. Артемівську за адресою вул. Сибірцева, 188 відбулося свято двору та презентація міні проекту «Обустройство Влаштування дитячо – юнацького  спортивно-ігрового комплексу», в межах конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще».в м. Артемівську за адресою вул. Сибірцева, 188 відбулося свято двору та презентація міні проекту «Обустройство Влаштування дитячо – юнацького  спортивно-ігрового комплексу», в межах конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще».в м. Артемівську за адресою вул. Сибірцева, 188 відбулося свято двору та презентація міні проекту «Обустройство Влаштування дитячо – юнацького  спортивно-ігрового комплексу», в межах конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще».в м. Артемівську за адресою вул. Сибірцева, 188 відбулося свято двору та презентація міні проекту «Обустройство Влаштування дитячо – юнацького  спортивно-ігрового комплексу», в межах конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще».в м. Артемівську за адресою вул. Сибірцева, 188 відбулося свято двору та презентація міні проекту «Обустройство Влаштування дитячо – юнацького  спортивно-ігрового комплексу», в межах конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще».в м. Артемівську за адресою вул. Сибірцева, 188 відбулося свято двору та презентація міні проекту «Обустройство Влаштування дитячо – юнацького  спортивно-ігрового комплексу», в межах конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще».

Останні статті на сайті