Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Відбулося відкриття дитячого майданчика

Переглядів: 4694
20.09.2013 - 07:30

У рамках реалізації ініціатив Президента України Віктора Януковича «Сильне самоврядування - вирішення повсякденних проблем», 19 вересня 2013 року на вулиці Толбухіна, 83 відбулося відкриття дитячого майданчика.

З цією урочистою подією присутніх привітав секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, депутат Артемівської міської ради  Дмитро Одоладов та голова мікрорайону «Цветмет» Любов Яруніна, які у своєму виступі подякували за облаштування дитячого майданчика ініціативну групу проекту «Крилаті гойдалки» і усіх небайдужих до проблем благоустрою міста.

«Якщо ви змогли зробити на місці, де було раніше звалище, чудовий дитячий майданчик, для вас, коли ви разом, немає ніяких перешкод для вирішення різних питань» - наголосила Світлана Кіщенко.

Також вона разом з депутатом привітала дітлахів з відкриттям нового дитячого майданчика і вручила солодощі. Творчі колективи подарували присутнім яскравий концерт та гарний настрій.

19 вересня 2013 року на вулиці Толбухіна, 83 у м.Артемівськ відбулося відкриття дитячого майданчика. 19 вересня 2013 року на вулиці Толбухіна, 83 у м.Артемівськ відбулося відкриття дитячого майданчика. 19 вересня 2013 року на вулиці Толбухіна, 83 у м.Артемівськ відбулося відкриття дитячого майданчика. 19 вересня 2013 року на вулиці Толбухіна, 83 у м.Артемівськ відбулося відкриття дитячого майданчика.

Останні статті на сайті