Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Урядовий портал

Спорт – посол миру

Переглядів: 5895
12.09.2013 - 12:46

На підтримку соціальних ініціатив президента України Віктора Януковича по залученню дітей до занять фізичною культурою з метою  популяризації здорового способу життя та олімпійського руху в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12  11 вересня  пройшли спортивні заходи.

У 7-Б класі було проведено Олімпійський урок «Спорт - посол миру».

Діти цього класу -  неодноразові переможці та призери міських, зональних, обласних змагань «Веселі старти», «Старти надій», «Олімпійське лелеченя». Незвичайний урок почався з естафети Олімпійського вогню. Далі  учнів чекав веселий флеш-моб, який приніс усім учасникам багато позитивних емоцій.  Спортивні естафети, веселі ігри, перетягування канату – сприяли гарному настрою школярів. Усі фізичні вправи на уроці були пізнавальними, цікавими, веселими.

Початкова школа провела змагання «Веселі старти» для учнів 3-х класів.

На паралелі десятих класів відбулися змагання з силової підготовки.

Виставки дитячих малюнків на тему «Рух - це життя» тільки підтвердила зацікавленість дітей спортом та фізичними вправами. 

З метою  популяризації здорового способу життя та олімпійського руху в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12  11 вересня  пройшли спортивні заходи. З метою  популяризації здорового способу життя та олімпійського руху в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12  11 вересня  пройшли спортивні заходи. З метою  популяризації здорового способу життя та олімпійського руху в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12  11 вересня  пройшли спортивні заходи. З метою  популяризації здорового способу життя та олімпійського руху в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12  11 вересня  пройшли спортивні заходи.