Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Презедент України

Затверджено Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій

Переглядів: 4354
30.07.2013 - 06:30

У першій частині реєстру визначені реєстратори розрахункових операцій, дозволені до первинної реєстрації. Тобто моделі зазначених реєстраторів можуть продаватися та використовуватися у роботі підприємців.

До другої частини реєстру віднесено моделі, первинна реєстрація яких заборонена. Це ті апарати, які раніше перебували у використанні платників, однак вже переважно не випускаються виробниками касової техніки.

На сьогодні у Державному реєстрі реєстраторів розрахункових операцій знаходиться 53 моделі касової техніки, що відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів доходів і зборів.

З повним переліком реєстраторів розрахункових операцій, які включені до Державного реєстру, можна ознайомитися на веб-порталі Міндоходів (http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/94957.html).

Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій затверджено наказом Міністерства доходів і зборів України від 08.07.13 №249.

Наказ Міністерства доходів і зборів від 04.06.13 №144 „Про затвердження Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій” втратив чинність.

Останні статті на сайті