Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 122 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Семінар-нарада з активом органів самоорганізації населення м. Артемівська

Переглядів: 5071
22.07.2013 - 08:28

19 липня 2013 року в адміністративному будинку Артемівської міської ради відбувся семінар – нарада з активом органів самоорганізації населення за темою: "Розвиток органів самоорганізації населення у сфері реформування місцевого самоврядування та територіальної  організації  влади в Україні".

У заході взяли участь начальник організаційного відділу Артемівської міської ради Тетяна Чернікова, начальник абонвідділу ТОВ «Артемівськ Ремондіс» Денис Седельников, голови квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів.

Тетяна Чернікова презентувала ініціативи Президента України з  питання "Розвиток органів самоорганізації  населення у сфері реформування місцевого самоврядування та територіальної  організації  влади в Україні"

«Я зроблю усе для того,  щоб органи самоврядування  стали фундаментом  народовластія , помічником в рішенні повсякденних проблем територіальної громади» - В.Ф.Янукович.

Після презентації було проведено обговорення розвитку органів самоорганізації населення на території міста Артемівськ. При обговоренні даного питання присутні прийшли до висновку, що роботу з реформування органів самоорганізації потрібно активізувати за такими напрямками: як створення будинкових комітетів та комітетів мікрорайонів, а також органам місцевого самоврядування знаходити можливість першочергово виконувати доручення голів квартальних комітетів, що звертаються  до органів місцевого самоврядування, так як вони є представниками територіальної громади міста.

З питанням порядку денного «Договірна робота з вивезення сміття» виступив начальник абонвідділу ТОВ «Артемівськ Ремондіс» Денис Седельников. Він в свою чергу підвів підсумок роботи голів квартальних комітетів по складанню договорів з населенням за I півріччя 2013 року,  а також проаналізував роботу з вивезення сміття з несанкціонованих звалищ.

На при кінці свого виступу Денис Сергійович подякував активу органів самоорганізації населення за плідну роботу по благоустрою міста та висловив сподівання на подальшу роботу.

19 липня 2013 року Артемівської міської ради відбувся семінар – нарада з активом органів самоорганізації населення: "Розвиток органів самоорганізації населення у сфері реформування місцевого самоврядування та територіальної  організації  влади в Україні".19 липня 2013 року Артемівської міської ради відбувся семінар – нарада з активом органів самоорганізації населення: "Розвиток органів самоорганізації населення у сфері реформування місцевого самоврядування та територіальної  організації  влади в Україні".19 липня 2013 року Артемівської міської ради відбувся семінар – нарада з активом органів самоорганізації населення: "Розвиток органів самоорганізації населення у сфері реформування місцевого самоврядування та територіальної  організації  влади в Україні".

Останні статті на сайті