Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Митниці Міндоходів готуються до заходів з відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі

Переглядів: 4884
15.07.2013 - 06:55

З метою недопущення виникнення ситуативних черг і спрощення процедури перетину кордону на період проведення святкових заходів з відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі, що святкуватимуться 27-28 липня, на митних пунктах пропуску, у разі необхідності, буде збільшено кількість інспекторів, організовано виносні робочі місця безпосередньо на смугах руху. Усі митні процедури будуть проводитись швидко і без затримок.

Міністерство доходів і зборів, за необхідністю, організує реверсивні смуги руху в автомобільних пунктах пропуску через кордон України.

З метою прискорення перетину кордону та зменшення часу, необхідного для проходження контрольних процедур, в пунктах пропуску через державний кордон України застосовується двоканальна система, де громадянин самостійно обирає відповідний канал („зелений коридор” або „червоний коридор”).

Вперше двоканальну систему було запроваджено ще під час візиту в Україну Папи Римського Іоанна Павла ІІ у 2001 році. Це дало можливість забезпечити переміщення до 7 тисяч громадян за добу, що вдвічі, або навіть втричі перевищує середньодобову пропускну спроможність відповідного пункту пропуску.

Під час проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012 використання двоканальної системи у пунктах пропуску дозволило організувати безперебійний та швидкий пропуск через державний кордон членів футбольних команд, представників УЄФА, організованих груп туристів і вболівальників.  

Працівники митниць Міндоходів України вже мають вагомий досвід із застосування спрощеної системи митного контролю та скорочення часу митного оформлення під час важливих подій та святкувань.

У Міністерстві впевнені, що досвід і професіоналізм митників забезпечать створення комфортних умов для паломників й офіційних гостей, які прямуватимуть до України для участі у заходах, присвячених 1025-річчю хрещення Київської Русі.

Також, у рамках підготовки та проведення заходів, присвячених 1025-річчю хрещення Київської Русі, працівники Міндоходів надаватимуть необхідну консультаційну допомогу громадянам і платникам податків з питань дотримання вимог Податкового та Митного кодексів України.