Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Презедент України

Областная краеведческая эстафета «Пам’ять про жертв фашизму живе»

Переглядів: 5132
23.05.2013 - 12:42

20 и 22 мая в Артемовском краеведческом музее проходила областная краеведческая эстафета «Пам’ять про жертв фашизму живе». В эстафете  приняли участие 80 школьников 5-11 классов.

У березні 2013 року стартувала обласна історико-краєзнавча естафета «Пам'ять про жертви нацизму живе», започаткована Головою правління Донецького відділення товариства «Україна-Ізраїль» Є.Л. Звягільським, яку проводить  управління освіти і науки Донецької облдержадміністрації.

Метою естафети є залучення молоді до пошуково-краєзнавчої роботи, спрямованої на увічнення пам’яті жертв нацизму, виховання почуття патріотизму й поваги до людей, що пережили нацистську окупацію та трагедію Голокосту, вшанування ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни.

У нашому місті естафета пройшла з 20 по 22 травня 2013 року.

20 травня 2013 року головою міської ради профспілки працівників науки і освіти України  Завертнєвою М.П. було організовано екскурсію до Стіни плачу, яка знаходиться в шахті Артемівського заводу шампанських вин, для молодих учителів.

21 – 22 травня 2013 року для учнів загальноосвітніх закладів організовано тематичні екскурсії до міського краєзнавчого музею з відвідуванням кімнати єврейської спілки .

21 травня 2013 року музей відвідали член правління Донецького відділення товариства «Україна-Ізраїль» Н.В. Косолапова та методист обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій  М.В. Руденко. Нінель Василівна розповіла учням про  всі страхіття, які вона та її єврейська сім’я  пережили в роки окупації. Усім учасникам екскурсії вона подарувала книгу «Трагічні сторінки історії», присвячену 70-ти річчю геноциду єврейського населення Донецької області під час нацистської окупації.

21 и 22 мая в Артемовском краеведческом музее проходила областная краеведческая эстафета «Пам’ять про жертв фашизму живе». В Артемівську обласна історико-краєзнавча естафета «Пам'ять про жертви нацизму живе» пройшла з 20 по 22 травня 2013 року. В Артемівську обласна історико-краєзнавча естафета «Пам'ять про жертви нацизму живе» пройшла з 20 по 22 травня 2013 року.

Останні статті на сайті