Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Донецька обласна рада

Визначні події. Фестиваль «Пісня нехай триває»

Переглядів: 6798
17.05.2013 - 05:36

15 травня 2013 року в залі Артемівського музичного училища імені Івана Карабиця відбувся VI Фестиваль «Пісня нехай триває», присвяченому 65-річчю з дня народження видатного естрадного композитора і співака, лауреата премії Ленінського комсомолу, всесоюзних та міжнародних конкурсів і фестивалів Євгена Григоровича Мартинова.

Із значною подією усіх присутніх привітала секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко: «Творчість Євгена Мартинова стала яскравою сторінкою не лише в історії Артемівського музичного училища, а й прославило місто Артемівськ далеко за межами нашої країни.

Від імені міського голови Олексія Олександровича Реви і Артемівської міської ради, висловлюю слова глибокої вдячності на адресу організаторів фестивалю та побажання всім учасникам творчих успіхів і натхнення».

До участі в роботі фестивалю глядачів запросив Юрій Мартинов, який закликав усіх відповідально поставитися до вибору переможця. Прослухавши 17 номерів, прихильники творчості Євгена Мартинова майже одноголосно проголосували за ніжну і ліричну пісню «На горі - на горушке», виконану дуетом  Олексія Філатова і Маргарити Сірники.  За відмінний виступ разом з визнанням залу солісти отримали від Юрія Мартинова запрошення на фестиваль «Відкрита Європа» до міста Москва.

Проникливо виконав патріотичну пісню Мартинова «Лист батька» учасник торішнього московського фестивалю Герман Соковики.

Студентка Артемівського музичного училища Євгенія Борисова виступала у супроводі ансамблю спортивного танцю «Алегро».

Останні статті на сайті