Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 62 гостя.

Верховна рада України

Результати Конкурсу грантів 2013

Переглядів: 4754
29.04.2013 - 06:16

25 квітня в Клубі ветеранів міста Артемівськ відбулася урочиста зустріч організаторів Конкурсу грантів 2013 «Разом зробимо життя краще» з його переможцями.

На зустрічі були присутні секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, директор Центра законодавчих ініціатив Роман Коваленко.

Всього в місцеву Експертну комісію від жителів міст Артемівськ, Соледар і Часів Яр надійшло і було зареєстровано 86 проектних заявок, з яких 34 стали переможцями, на загальну суму – 1 322 126 грн. Сумарний партнерський внесок становив 331 399 грн.

У число переможців увійшли проекти, що передбачають вирішення низки питань - це заміна вікон в дитячих установах, будівництво ігрових та спортивних майданчиків, зон відпочинку, реконструкція храмів, ремонтні роботи в навчальних та виховних закладах та ін.

Усім присутнім директор Центра законодавчих ініціатив Роман Коваленко пояснив порядок фінансування проектів «грошові суми ініціативним групам перераховуватися не будуть, натомість грантодавець оплачує передбачені проектом матеріали (при не менш, ніж 20% пайовій участі ініціативних груп), хід реалізації буде контролюватися представниками грантодавця, по завершенню робіт буде проводитися презентація реалізованих проектів».

Усі переможці - керівники ініціативних груп підписали договори фінансування проектів.

25 квітня в Клубі ветеранів міста Артемівськ відбулася урочиста зустріч організаторів Конкурсу грантів 2013 «Разом зробимо життя краще» з його переможцями.25 квітня в Клубі ветеранів міста Артемівськ відбулася урочиста зустріч організаторів Конкурсу грантів 2013 «Разом зробимо життя краще» з його переможцями.25 квітня в Клубі ветеранів міста Артемівськ відбулася урочиста зустріч організаторів Конкурсу грантів 2013 «Разом зробимо життя краще» з його переможцями.25 квітня в Клубі ветеранів міста Артемівськ відбулася урочиста зустріч організаторів Конкурсу грантів 2013 «Разом зробимо життя краще» з його переможцями.