Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Презедент України

37 сессия Артёмовского городского совета

Переглядів: 5777
29.03.2013 - 12:42

27 марта 2013 года в 9.00 в большом зале заседаний административного здания городского совета, состоялась 37 сессия Артёмовского городского совета, на которой были приняты решения по вопросам:   

1. Про затвердження Програми із забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян на території Артемівської міської ради  «Стабільність та безпека - 2013».

2. Про виконання у 2012 році Cтратегічного плану розвитку території Артемівської міської ради до 2017 року.

3. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради на 2013 рік

4. Про затвердження заходів щодо організації виконання міського бюджету м. Артемівська на 2013 рік.

5. Про затвердження Програми сприяння створенню та забезпеченню функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у  м. Артемівську на 2013-2015 роки.

6. Про затвердження Програми  «Світле місто» на території  Артемівської міської ради  на 2013-2015 роки.

7. Про затвердження Програми благоустрою міста Артемівськ на 2013-2015роки.

8. Про затвердження Програми «Підвищення безпеки дорожнього руху

на території Артемівської міської ради на 2013-2015роки».

9. Про затвердження  Програми  розвитку та збереження зелених насаджень на території Артемівської міської ради  на 2013 – 2015 роки.

10. Про стан виконання Програми зайнятості населення на території Артемівської міської ради на 2012-2013 роки.

11. Про затвердження Положення про територіальний центр надання соціальних послуг Артемівської міської ради в новій редакції.

12. О сообщении депутатов Артёмовского городского  совета 6  созыва  по   избирательному  округу  № 25 Доценко Д.Н. и  Сороки И.В. о работе в совете.

13. О сообщении депутата Артёмовского городского  совета 6  созыва  по   избирательному  округу  № 9 Бондарева А.В. о работе в совете.

14. Про внесення змін до рішення Артемівської    міської    ради від    26.12.2012   № 6/33 -  578.

15. Про  надання  дозволу  на  створення комітету  мікрорайону  «Центральний».

16. Про збільшення статутного капіталу і внесення змін  до Статуту  комунального підприємства «Артемівський  комбінат комунальних підприємств».

17. Про внесення змін до рішення Артемівської міської ради від 22.08.2012 №6/27-477 «Про розробку нового генерального плану м. Артемівська».

18. Про внесення змін до Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури м. Артемівська.

19. Про безоплатну передачу житлового будинку, розташованого за адресою: м. Артемівськ, вул. Ціолковського,7, з  балансу  комунального підприємства «Артемівська керуюча  компанія житлово-комунальних послуг» на баланс об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Ціолковського,7».

20. Про затвердження  переліку нерухомого майна комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська.

21. Про дачу згоди комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» на списання майна (основних засобів) комунальної  власності  територіальної  громади м. Артемівська,  яке  знаходиться на його балансі.

22. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.

23. Про оренду земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.

24. Про внесення змін в рішення Артемівської міської ради від 25.04.2012 №6/22-389 «Про надання згоди на включення об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, які знаходяться на балансі комунального підприємства «Артемівськжитлосервіс» в ліквідаційну масу».

В разделе «Разное» с информацией «Об окончании 2012-2013 учебного года и подготовка к внешнему  независимому оцениванию учащихся» выступила начальник отдела образования Артемовского городского совета Рубцова М.А.

Чеботенко Р.О. (главный врач коммунального предприятия «Артемовский центр медицинской диагностики») предоставил информацию «О сравнительных ценах на услуги диагностического центра» с предоставляемыми услугами подобных центров Донецкой области. Многие депутаты с непониманием встретили такие цены, на что городской голова дал поручение создать комиссию по составлению себестоимости услуг диагностического центра, председателем которой назначить депутата Ятченко Н.И. Так же было поручено разработать механизм предоставления льгот населению.

По предложению депутата Ятченко Н.И. городским головой Ревой А.А. было дано поручение, изучить вопрос по созданию на территории города музея промышленности.

На этом 37 сессия Артемовского городского совета закончила свою работу.

Останні статті на сайті