Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 96 гостей.

Донецька обласна рада

36 сессия Артёмовского городского совета

Переглядів: 6522
28.02.2013 - 06:45

27 февраля 2013 года в 9.00 в большом зале заседаний административного здания городского совета, состоялась 36 сессия Артёмовского городского совета, на которой были приняты решения по вопросам:   

  1. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради за 2012 рік.
  2.  Про внесення  змін  до Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради на 2013 рік.
  3.  Про підсумки виконання Соціального проекту розвитку території Артемівської міської ради за 2012 рік .
  4. Про   Соціальний   проект   розвитку території Артемівської міської ради на 2013  рік.
  5. Про Програму сприяння розвитку малого і середнього підприємництва на території Артемівської міської ради на 2013-2014 роки.
  6. Про звіт  щодо  здійснення державної регуляторної  політики  виконавчими органами Артемівської міської ради у 2012 році.
  7. Про виконання плану інноваційного розвитку території Артемівської  міської ради на 2008-2012 роки.
  8. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету м. Артемівська за 2012 рік.
  9. Про затвердження звіту про використання коштів  цільового фонду Артемівської міської ради  за 2012 рік.
  10. Про затвердження звіту про використання коштів Цільового фонду пайового внеску замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Артемівська  за  2012 рік.
  11. Про стан виконання Комплексної програми Артемівської міської ради «Молодь. Сім`я. Діти»  на 2012-2015 роки, затвердженої рішенням Артемівської міської ради  від 22.02.2012 № 6/20-317.
  12. Про стан виконання  Програми ефективної системи організації роботи з гуманного регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території Артемівської міської ради на 2012-2015 роки, затвердженої рішенням Артемівської міської ради від 27.06.2012 № 6/25-422.
  13. Про затвердження заходів з утримання та ремонту об’єктів  та елементів благоустрою у м. Артемівську та Порядку використання коштів на ці заходи у 2013 році.
  14. Про затвердження Положення про порядок проведення Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м. Артемівська.
  15. Про внесення змін до рішення Артемівської міської ради від 26.12.2012 №6/33-596 «Про затвердження структури виконавчих органів Артемівської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання на 2013 рік».
  16. О сообщении депутатов Артёмовского городского  совета 6  созыва  по   избирательному  округу  № 7 Никитенко А.Н. и  Благовисного С.В. о работе в совете.
  17. О снятии с контроля решений Артемовского городского совета.
  18. Про внесення змін до Положення про юридичний відділ Артемівської міської ради
  19. Про внесення змін до Положення про порядок заохочення активу органів самоорганізації населення м. Артемівська, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 28.11.2012 № 6/31-546.
  20. Про надання пільг готівкою на тверде паливо та скраплений газ громадянам пільгової категорії, які мешкають на території Артемівської міської ради.
  21. Про збільшення статутного капіталу і внесення змін до Статуту комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики».
  22. Про внесення змін до складу постійної комісії по роботі з підприємствами, яким майно комунальної власності територіальної  громади міста Артемівська надано в концесію, та співзасновником яких є Артемівська міська рада.
  23. Про внесення змін до переліку гуртожитків комунальної власності  територіальної  громади  м. Артемівська, житлові приміщення яких підлягають приватизації, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 28.04.2010 №5/57-1090, із внесеними до нього змінами.
  24. Про прийняття  пропозицій ініціативних груп м. Артемівська щодо прийняття (безоплатно) до комунальної  власності територіальної  громади м. Артемівська майна шляхом укладення договору пожертви.
  25. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  26. Про постійне користування земельною ділянкою комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  27. Про оренду земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  28. Про дачу згоди на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  29. Про інвентаризацію земель несільськогосподарського призначення на території міста Артемівська з метою визначення прибудинкових територій житлових будинків, які знаходяться на балансі комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг».
  30. Про передачу майна комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.

В разделе «Разное» выступили:

  • Жеребятьева С.В. (начальник отдела развития городского хозяйства Артемовского городского совета):
    •  с информацией на выполнение  протокольного поручения данного на январской сессии «Об  анализе цен по предоставлению ритуальных услуг в городах Донецкой области»;
    • с информацией «О результатах внеплановой проверки состояния дорожного покрытия улиц города Артемовска.
  • Первенко А.Н. – с информацией на выполнение  протокольного поручения данного на январской сессии «О балансовой принадлежности вновь проложенных газовых труб, приборов учета, установленных на лестничных площадках».

Также было объявлено депутатам Артемовского городского совета о заполнении декларации о доходах за 2012 год, согласно Закона Украины от 07.04.2011 № 3206-VI «О принципах предотвращения и противодействия коррупции».

На этом 36 сессия Артемовского городского совета закончила свою работу.

Останні статті на сайті