Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

З Днем соборності України!

Переглядів: 4689
22.01.2013 - 12:27

Щорічно 22 січня український народ святкує День соборності  України - свято яке нагадує всім нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, у нас є єдина держава і ми - єдиний народ!

 

   Успіх побудови демократичної та міцної держави ґрунтується на наших спільних зусиллях, кожен з нас мусить підтримати та продовжити героїчні досягнення наших предків, оправдати їх сподівання і стати гордістю для наших нащадків.

    Нехай кожен день нашого життя позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу.

     Сердечно бажаю Вам, шановні громадяни, міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та всієї України!

З Днем соборності України                                                                                        Олексій Рева                                                                                                                                      міський голова                                                                                        

Останні статті на сайті