Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Донецька обласна рада

Презентація проекту Конкурсу міні – проектів Артемівської міської ради

Переглядів: 5275
18.10.2012 - 11:27

16 жовтня в м. Артемівську відбулася презентація проекту «Любимый наш дворик» Конкурсу міні – проектів, об’явленого Артемівською міською радою, направленого на вирішення соціальних проблем територіальної громади міста Артемівськ. 

У ході реалізації проекту була упорядкована територія двору за адресою вул. Горбатова буд.61. У будинку 22 квартири і проживає близько 50 осіб, які брали участь у реалізації проекту, в ході якого було: убрані старі та висаджено нові дерева, загороджено двір воротами і естетично оформлено в'їзд у двір (викладено тротуарну плитку), побудовано новий павільйон та лавочки для відпочинку, оформлені квітники та висаджені хризантеми. Головною прикрасою двору став, зроблений зусиллями мешканців будинку, фонтан. Загальна сума бюджету склала більш ніж 60 тис.грн.

Свято відкриття оновленого дворику відвідали  клоуни, що розважали як малечу так і дорослих,  та  Баба Яга, що вкрала подарунки маленьких жителів двору. В ході заходу лунали веселі пісні й проводилися конкурси. Справжньою прикрасою двору став фонтан, який був урочисто відкритий під звуки святкового ферейверку.

На при кінці свята Валентина Нєізвестная, керівник ініціативної групи проекту, запросила усіх присутніх до нової бесідки відвідати смачного торту.

Izobrazhenie_003Izobrazhenie_025Izobrazhenie_020Izobrazhenie_026Izobrazhenie_033Izobrazhenie_043Izobrazhenie_054Izobrazhenie_060