Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Донецька обласна рада

Состоялась 28 сессия Артёмовского городского совета

Переглядів: 6941
27.09.2012 - 11:58

26 сентября 2012 года в 9.00 в большом зале заседаний административного здания городского совета, состоялась 28 сессия Артёмовского городского совета, на которой были приняты решения по вопросам:

1. Про стан виконання Програми забезпечення мінімально достатнього рівня безпеки населення і території  Артемівської міської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2010-2013 роки.

 

2. Про стан виконання Програми посилення охорони громадського порядку і боротьби зі злочинністю на території Артемівської міської ради «Правопорядок 2010-2012».

 

3. Про    стан    виконання    Програми   розвитку   міськелектротран-спорту  у  м. Артемівську  на  2007-2015 роки.

 

4. Про стан виконання Комплексної  програми розвитку фізичної культури і спорту на території Артемівської міської ради на 2007-2011 роки.

 

5. Про затвердження  Комплексної   програми  розвитку   фізичної  культури і спорту  на території   Артемівської міської ради на 2012-2016 роки.

 

6.  Про затвердження розпоряджень міського голови про виділення асигнувань і коштів установам і підприємствам міста, котрі фінансуються за рахунок міського бюджету м. Артемівська, прийнятих за період з 01.04.2012 року по 31.07.2012 року.

 

7. Про внесення  змін  до рішення Артемівської  міської ради від 30.12.2011 № 6/17-287 «Про міський бюджет м. Артемівська на 2012 рік».

 

8. О сообщении депутатов Артёмовского городского  совета 6  созыва  по   избирательному  округу  № 3 Чепурина А.Ю. и  Трущина С.Н.  о работе в совете.

 

9. Про внесення  змін до Положення про територіальний центр надання соціальних послуг Артемівської міської ради, затвердженого рішенням Артемівської  міської ради від 24.03.2010 № 5/55-1073, із внесеними до нього змінами.

  

10. Про дачу дозволу на відчуження  об'єктів права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, які знаходяться на балансі комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія  житлово-комунальних послуг».

 

11. Про  затвердження Порядку організації списання майна (основних засобів) комунальної власності  територіальної громади м. Артемівська.

 

12. Про скасування рішення Артемівської міської ради від 25.08.2010 №5/62-1155 «Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства, із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, що перебувають в управлінні Донецької обласної ради».

 

13. Про внесення змін до рішення Артемівської міської ради від 26.10.2011 №6/12-228 «Про дачу згоди на прийняття  (безоплатно) з державної власності  у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська проїзної частини ділянок доріг, які проходять вулицями м. Артемівська».

 

14. Про внесення змін до рішення Артемівської міської ради від 25.07.2012 № 6/ 26 – 463 « Про безоплатну передачу водопроводу з балансу комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради на баланс комунального підприємства «БАХМУТ - ВОДА».

 

15. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська.

16. Про оренду земельних ділянок комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська.

 

17. Про безоплатну передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська

 

18. Про постійне користування земельними ділянками комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська.

 

19. Про дачу згоди на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська.

 

20. Про продаж земельної ділянки комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська.

 

21. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

 

22. Про проведення інвентаризації земель несільськогосподарського призначення на території міста Артемівська з метою визначення прибудинкових територій житлових будинків, які знаходяться на балансі комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово – комунальних послуг».

 

23. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель на території міста Артемівська під об’єктами  спільної  власності територіальних громад сіл, селищ, міст, які знаходяться в управлінні Донецької обласної ради.

 

В разделе «Разное» выступили:

 

Северинов М.В. – об  урегулировании движения транспорта во время ремонта моста по улице Леваневского.

 

Деменков С.И. – проинформировал всех присутствующих об изменении графика троллейбусов на время ремонта моста по улице Леваневского.

 

Пантеев В.А. – об утверждении графика маршрутного такси № 17 и оповещение его в средствах массовой информации.

 

Ситников С.А. -  когда начнет работу котельная в п. Красная Гора, ведь наступает отопительный сезон и люди могут остаться зимой без тепла.

 

На этом 28 сессия Артемовского городского совета закончила свою работу.

 

       Начальник организационного отдела

       Артёмовского городского совета                                                      Т.Н. Черникова

Останні статті на сайті