Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

ExportUA

Відбувся мітинг, присвячений 69-й річниці визволення Донбасу та міста від німецько-фашистських загарбників.

Переглядів: 7166
06.09.2012 - 08:53

5 вересня в м. Артемівську на площі біля пам’ятника воїнам-визволителям Донбасу відбувся мітинг, присвячений 69-й річниці визволення Донбасу та міста від німецько-фашистських загарбників.

З вітальним словом до усіх присутніх звернулися Артемівський міський голова Олексій Рева, народний депутат України Сергій Клюєв та Почесний громадянин міста Артемівськ Валентина Ставрулова.

У заході взяли участь ветерани Великої Вітчизняної війни, депутати Донецької обласної, Артемівської, Соледарської, Часовоярської міських рад, керівники та делегації підприємств, організацій та установ міста, представники навчальних закладів міста, політичних партій та громадських об’єднань, делегація з м. Соледару та м.Часів Яру, засоби масової інформації та ін.

По закінченні мітингу відбулося урочисте покладання квітів. Після чого ветерани війни були запрошені на польову кухню.

5 вересня в м. Артемівську на площі біля пам’ятника воїнам-визволителям Донбасу відбувся мітинг, присвячений 69-й річниці визволення Донбасу та міста від німецько-фашистських загарбників. 5 вересня в м. Артемівську на площі біля пам’ятника воїнам-визволителям Донбасу відбувся мітинг, присвячений 69-й річниці визволення Донбасу та міста від німецько-фашистських загарбників. 5 вересня в м. Артемівську на площі біля пам’ятника воїнам-визволителям Донбасу відбувся мітинг, присвячений 69-й річниці визволення Донбасу та міста від німецько-фашистських загарбників. 5 вересня в м. Артемівську на площі біля пам’ятника воїнам-визволителям Донбасу відбувся мітинг, присвячений 69-й річниці визволення Донбасу та міста від німецько-фашистських загарбників. 5 вересня в м. Артемівську на площі біля пам’ятника воїнам-визволителям Донбасу відбувся мітинг, присвячений 69-й річниці визволення Донбасу та міста від німецько-фашистських загарбників. 5 вересня в м. Артемівську на площі біля пам’ятника воїнам-визволителям Донбасу відбувся мітинг, присвячений 69-й річниці визволення Донбасу та міста від німецько-фашистських загарбників. 5 вересня в м. Артемівську на площі біля пам’ятника воїнам-визволителям Донбасу відбувся мітинг, присвячений 69-й річниці визволення Донбасу та міста від німецько-фашистських загарбників. 5 вересня в м. Артемівську на площі біля пам’ятника воїнам-визволителям Донбасу відбувся мітинг, присвячений 69-й річниці визволення Донбасу та міста від німецько-фашистських загарбників. 5 вересня в м. Артемівську на площі біля пам’ятника воїнам-визволителям Донбасу відбувся мітинг, присвячений 69-й річниці визволення Донбасу та міста від німецько-фашистських загарбників. 5 вересня в м. Артемівську на площі біля пам’ятника воїнам-визволителям Донбасу відбувся мітинг, присвячений 69-й річниці визволення Донбасу та міста від німецько-фашистських загарбників.

Останні статті на сайті