Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

До Дня незалежності України

Переглядів: 4984
22.08.2012 - 13:41

22 серпня 2012 року на площі Свободи міста Артемівськ до Дня незалежності України міський голова Олексій Рева урочисто вручив ключів від машин швидкою допомоги головному лікарю «Центру первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради» Світлані Шабаліні та головному лікарю Артемівській станції швидкої медичної допомоги Аллі Малютіній.

Як зазначив міський голова: «Розуміючи важливість проблеми зношеності транспортних засобів «Центру первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради» з місцевого бюджету були виділені кошти у розмірі 440 тис. грн. для придбання 4 автомобілів (3 Ниви і 1 УАЗ)».

3 машини «швидкої допомоги» отримала Артемівська станція швидкої медичної допомоги, які було придбано за рахунок коштів державного бюджету 2011 року за програмою «Розвиток екстреної медичної допомоги».

«Я думаю, кожен з нас розуміє, що для надання своєчасної якісної медичної допомоги, своєчасного обслуговування викликів - наявність нових автомобілів найперша необхідність. Тепер транспортування хворих буде здійснюватися в комфортабельному автотранспорті з мінімальними тимчасовими витратами» - Олексій Рева.

Після чого у Артемівському міському Центрі культури та дозвілля  відбулися урочисті збори, присвячені Дню незалежності України.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся міський голова Олексій Рева: «Досягнення Україною реальної незалежності та її залучення до міжнародної спільноти створили якісно нову ситуацію для розвитку української нації – народу з давньою та самобутньою культурою, багатою історією народу, який має значний потенціал інтелекту і духовності» Звичайно, нам потрібно ще багато зробити, щоб Батьківщина увійшла до числа найбільш розвинених  країн світу, зрівнялась за якістю життя громадян з іншими європейськими державами. Це наша мета і наш обов’язок як незалежної держави з величезним потенціалом.

Запорукою успіху вбачаю найбільше багатство України – її людей, народ, всі верстви і всі покоління якого вболівають за долю Вітчизни».

Побажав усім присутнім здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах. Також міський голова Олексій Рева  урочисто вручив паспорта громадянина України.

Творчими колективами міста була підготовлена концертно-розважальна програма.

22 серпня 2012 року на площі Свободи міста Артемівськ до Дня незалежності України міський голова Олексій Рева урочисто вручив ключів від машин швидкою допомоги.«Центру первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради» з місцевого бюджету були виділені кошти у розмірі 440 тис. грн. для придбання 4 автомобілів (3 Ниви і 1 УАЗ)».3 машини «швидкої допомоги» отримала Артемівська станція швидкої медичної допомоги, які було придбано за рахунок коштів державного бюджету 2011 року за програмою «Розвиток екстреної медичної допомоги».22 серпня 2012 року на площі Свободи міста Артемівськ до Дня незалежності України міський голова Олексій Рева урочисто вручив ключів від машин швидкою допомоги.В Артемівському міському Центрі культури та дозвілля  відбулися урочисті збори, присвячені Дню незалежності України.В Артемівському міському Центрі культури та дозвілля  відбулися урочисті збори, присвячені Дню незалежності України.В Артемівському міському Центрі культури та дозвілля  відбулися урочисті збори, присвячені Дню незалежності України.