Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Конкурсний відбір на отримання другої вищої економічної освіти за Державною програмою перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива»

Переглядів: 7279
09.08.2012 - 11:07

Донецька регіональна робоча група Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва та Донецький національний університет проводять прийом документів спеціалістів, бажаючих прийняти участь в конкурсному відборі на отримання другої вищої економічної освіти за Державною програмою перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива».

До участі у конкурсному відборі допускаються особи віком до 40 років, які мають повну вищу освіту і досвід роботи не менше одного року на управлінських посадах вищого та середнього рівня підприємств та організацій будь-яких форм власності.

Не передбачається, участь у конкурсному відборі державних службовців, керівників закладів освіти, наукових і медичних закладів, а також працівників закордонних фірм і представництв - нерезидентів України.

 Навчання спеціалістів, що пройдуть конкурсний відбір, буде проходити на базі Донецького національного університету за очно-заочною формою протягом 10 місяців. Навчання здійснюється за рахунок коштів Державного бюджету України. Випускники отримують диплом спеціаліста про перепідготовку з присвоєнням кваліфікації менеджера. За результатами перепідготовки спеціалістам. Пропонується довготривале (один-три місяці) стажування за кордоном за рахунок міжнародних організацій та країн-донорів.

Підприємцям, які бажають прийняти участь у конкурсному відборі, необхідно до 25 серпня 2012 року звернутися до головного управління економіки облдержадміністрації за тел. (062) 307-62-55, 307-60-47 або за електронною адресою interprog@ukrpost.ua для отримання додаткової інформації щодо заповнення анкет.