Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Верховна рада України

Презентація практичного посібника з енергоаудиту промислових підприємств

Переглядів: 3506
04.06.2021 - 14:39

До уваги підприємств! 25 травня за участі представників Мінекономіки, Держенергоефективності, українських компаній та GIZ відбулась презентація практичного посібника з енергоаудиту промислових підприємств.

Посібник розроблено у межах проєкту «Консультування підприємств щодо енергоефективності», що виконується GIZ за дорученням уряду Німеччини. В його основу лягли результати енергетичних аудитів стандарту ISO 50002 60ти малих та середніх підприємств у 4 галузях промисловості (хлібопекарській, молочній, машинобудівній та виробництві неметалевих будівельних матеріалів). Посібник містить покрокові інструкції та поради з проведення промислового енергоаудиту за міжнародним стандартом ISO 50002. 

Завантажити посібник можна на Платформі ЕЕ https://bit.ly/3frOtaU та на сайті Держенергоефективності https://bit.ly/3fRaVJ9.

Під час презентації був також анонсований навчальний курс «Промисловий енергоаудит», який сприятиме підвищенню рівня якості надання послуг з енергетичного аудиту для промислових підприємств.

Реєстрація та деталі курсу: https://bit.ly/2Qr2OKL (реєстрація до 4 червня).

Про проєкт «Консультування підприємств щодо енергоефективності» https://bit.ly/3vC7EUW

Останні статті на сайті