Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 65 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Перший звітний концерт Колотовкіна Дениса

Переглядів: 6111
16.05.2012 - 11:45

15 травня Школа мистецтв вітала Колотовкіна Дениса з його першим звітним концертом, який пройшов з великим успіхом. У програму концерту увійшли твори  українських, російських та зарубіжних авторів у  сольному виконанні, в дуеті та ансамблі.

Розділили успіх свого учня викладач Дениса – Сидоренко Світлана Іванівна і концертмейстер Баєв Ярослав Євгенович, а також його друзі – ансамбль «Веселка» та солісти – виконавці Рогаченко О., Борщова Ю., Шевченко А. Тепла атмосфера у залі  сприяла успіху.

Денис отримав спеціальний приз на Всеукраїнських фестивалях «Барви життя» у м.Києві та  «Мистецький храм» у Івано – Франківську. І цей звітний концерт  став точкою відліку у творчому житті Дениса Колотовкіна.

На концерті були присутні начальнику відділу культури Артемівської міської ради Медяник К.Г., представник Партії регіонів Рижов П.О., директор Школи мистецтв м.Артемівська Гринь Є.В., які побажали Денисові подальших успіхів і творчої наснаги.

Із Києва Президент Фонду Волонтерів Тимофій нагорний прислав на електронну адресу Дениса лист з поздоровленням із звітним концертом і побажанням здійснення своїх мрій.

15 травня Школа мистецтв вітала Колотовкіна Дениса з його першим звітним концертом, який пройшов з великим успіхом. У програму концерту увійшли твори  українських, російських та зарубіжних авторів у  сольному виконанні, в дуеті та ансамблі.15 травня Школа мистецтв вітала Колотовкіна Дениса з його першим звітним концертом, який пройшов з великим успіхом. У програму концерту увійшли твори  українських, російських та зарубіжних авторів у  сольному виконанні, в дуеті та ансамблі.15 травня Школа мистецтв вітала Колотовкіна Дениса з його першим звітним концертом, який пройшов з великим успіхом. У програму концерту увійшли твори  українських, російських та зарубіжних авторів у  сольному виконанні, в дуеті та ансамблі.15 травня Школа мистецтв вітала Колотовкіна Дениса з його першим звітним концертом, який пройшов з великим успіхом. У програму концерту увійшли твори  українських, російських та зарубіжних авторів у  сольному виконанні, в дуеті та ансамблі.