Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 120 гостей.

Верховна рада України

Бахмутські дзюдоїсти - чемпіони Донецької області

Переглядів: 1493
11.03.2021 - 10:29

7 березня в м. Миколаївці пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з дзюдо, в трьох вікових категоріях, юніори та юніорки до 21 року, юнаки та дівчата до 16 років, та до 13 років.

Серед 28 команд Донецької області та більш 400 учасників, спортсмени м. Бахмута вибороли перше командне місце, друге у дзюдоїстів м. Слов’янська, а третє посіли гості з Харкова.   Вихованці КДЮСШ №1 та спортивного коледжу ДОСКСП ім.. С.Бубки, яких тренують Леонід Статівкін та Давид Осипян,  принесли в скарбничку нашого міста 7 золотих, 6 срібних і 4 бронзових нагороди. Чемпіонами у своїх вагових категоріях стали Ставрулова Діана, Сопельник Севастьян, Гончарова Анастасія, Паршин Владислав, Разгонов  Максим, Іванов Кирило, Міняйло Єгор.

Вітаємо чемпіонів та їх тренерів і бажаємо всім перемог надалі!

Бахмутські дзюдоїсти - чемпіони Донецької області  7 березня в м. Миколаївці пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з дзюдо, в трьох вікових категоріях, юніори та юніорки до 21 року, юнаки та дівчата до 16 років, та до 13 роківБахмутські дзюдоїсти - чемпіони Донецької області  7 березня в м. Миколаївці пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з дзюдо, в трьох вікових категоріях, юніори та юніорки до 21 року, юнаки та дівчата до 16 років, та до 13 роківБахмутські дзюдоїсти - чемпіони Донецької області  7 березня в м. Миколаївці пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з дзюдо, в трьох вікових категоріях, юніори та юніорки до 21 року, юнаки та дівчата до 16 років, та до 13 роківБахмутські дзюдоїсти - чемпіони Донецької області  7 березня в м. Миколаївці пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з дзюдо, в трьох вікових категоріях, юніори та юніорки до 21 року, юнаки та дівчата до 16 років, та до 13 роківБахмутські дзюдоїсти - чемпіони Донецької області  7 березня в м. Миколаївці пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з дзюдо, в трьох вікових категоріях, юніори та юніорки до 21 року, юнаки та дівчата до 16 років, та до 13 роківБахмутські дзюдоїсти - чемпіони Донецької області  7 березня в м. Миколаївці пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з дзюдо, в трьох вікових категоріях, юніори та юніорки до 21 року, юнаки та дівчата до 16 років, та до 13 роківБахмутські дзюдоїсти - чемпіони Донецької області  7 березня в м. Миколаївці пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з дзюдо, в трьох вікових категоріях, юніори та юніорки до 21 року, юнаки та дівчата до 16 років, та до 13 роківБахмутські дзюдоїсти - чемпіони Донецької області  7 березня в м. Миколаївці пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з дзюдо, в трьох вікових категоріях, юніори та юніорки до 21 року, юнаки та дівчата до 16 років, та до 13 роківБахмутські дзюдоїсти - чемпіони Донецької області  7 березня в м. Миколаївці пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з дзюдо, в трьох вікових категоріях, юніори та юніорки до 21 року, юнаки та дівчата до 16 років, та до 13 роківБахмутські дзюдоїсти - чемпіони Донецької області  7 березня в м. Миколаївці пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з дзюдо, в трьох вікових категоріях, юніори та юніорки до 21 року, юнаки та дівчата до 16 років, та до 13 років

Останні статті на сайті