Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 102 гостя.

Урядовий портал

«Школа птахівника -2021»

Переглядів: 588
10.03.2021 - 13:20

Протягом березня-травня 2021 року ГС «Міжрегіональний Союз птахівників та кормовиробників України» за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID)  у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International, планується проведення онлайн-тренінгів для мешканців сільської місцевості, працівників птахівницьких ММСП, представників особистих селянських та сімейних фермерських господарств у секторі виробництва продукції птахівництва (індики, гуси, качки), які прагнуть підвищити рівень знань з бізнес-планування: від розробки ідей до впровадження нових технологій утримання та годівлі свійської птиці.

Навчання у Школі птахівника відбуватиметься безкоштовно у форматі Zoom на двох рівнях:

Рівень «Стартап» - програма призначена для мешканців сільської місцевості, які розпочали або планують розпочати фермерську діяльність з розведення індиків, качок, гусей. Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/YhhKCE16zKWHpzZF6 .

Рівень «Майстер» - програма призначена для вдосконалення професійних компетенцій і підвищення професійного рівня в рамках наявної кваліфікації фермера-птахівника. Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням: https://form/gle/qLTNjXzh96BVryCv8 .

Тренінги проходитимуть загалом 12 днів по 1 годині в день.

Експерти ГС «Міжрегіональний Союз птахівників та кормовиробників України», Державної дослідної станції птахівництва НААН та компанії ТОВ «Гріг Лтд» ознайомлять з особливостями бізнес-планування у птахівництві. Під час тренінгу учасники дізнаються про сучасні технології вирощування свійської птиці та цікаві тонкощі розрахунку прибутків у птахівництві.

Ведуться роботи щодо прийому вищезазначених анкет.

Учасники, які успішно завершать навчання в рамках тренінгу, отримають приємний бонус – можливість безкоштовної консультації протягом місяця з питань бізнес-планування.

З питань щодо участі пропонуємо звертатись за телефонами:

097-303-83-95, 067-570-90-57 (електронна пошта: poultryshool@gmail.com).